AcasăPoliticaSocial-democratii analizeaza rezultatele alegerilor in sedinta de urgenta

Social-democratii analizeaza rezultatele alegerilor in sedinta de urgenta

Este evident ca pierderea alegerilor prezidentiale reprezinta o infrangere usturatoare pentru social-democrati, mai ales in conditiile in care Victor Ponta avea un avans considerabil dupa primul tur de scrutin.

Desi promitea ca va renunta la sefia partidului in cazul in care pierdea alegerile prezidentiale, Victor Ponta inca nu pare convins ca este momentul potrivit pentru a-si inainta demisia.

Un lucru este cert, liderii PSD urmand sa se intalneasca luni, in sedinta de urgenta, pentru a analiza rezultatele inregistrate la alegerile prezidentiale si pentru a stabili directia ce trebuie urmata in viitorul apropiat.

Exista informatii conform carora i se va cere lui Victor Ponta sa-si dea demisia inclusiv din functia de premier, insa acesta nu vrea sa renunte la postul respectiv.

„Nu am ajuns prim-ministru de capul meu, asa singur. Am ajuns prim-ministru sprijinit de oameni si de forte politice. Si daca la un moment dat acestia imi vor cere direct demisia, nu voi ezita sa fac pasul inapoi. Dar deocamdata nu s-a intamplat acest lucru. Resping categoric ideea de a-mi da demisia din functia de sef al Guvernului, atata timp cat nimeni dintre colegii mei nu mi-a cerut acest lucru”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

author avatar
Cristi Ionita
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger