AcasăPoliticaSocial-democratii acuza PNL de viol politic

Social-democratii acuza PNL de viol politic

In razboiul psihologic care se da in USL, liberalii au mai castigat o batalie in fata partenerilor de la PSD, care au luat foc cand au aflat ca ”dusmanul” Marian Petrache va coordona campania PNL pentru europarlamentare.

Dupa trei ani de USL, pesedistul Mircea Draghici nu mai vrea ”sa si-o traga” cu liberalii

Punct ochit, punct lovit! Desemnarea lui Petrache a fost practic o capcana in care social-democratii au picat pe capete. Enervati la culme, acestia au lasat politetea deoparte si au trecut la atacuri suburbane.  De departe, cel mai ”inspirat” in acest sens a fost deputatul PSD Mircea Draghici, care, intr-un comunicat oficial, i-a acuzat pe colegii de la PNL ca-i promoveaza pe cei care ”le-o trag mai bine pesedistilor”. ”In campaniile electorale USL de la alegerile locale si de la cele generale, in calitate de co-trezorier al USL, am colaborat foarte bine cu conducerea PNL, indeosebi cu trezorierul PNL Rares Manescu. Din aceste considerente, imi este greu sa inteleg de ce echipa castigatoare se schimba pe parcurs, pe principiul «cine reuseste sa le-o traga mai bine psd-istilor, va fi promovat!». Din punctul meu de vedere, promovarea pe astfel de principii nu face decat sa grabeasca nedorita scindare in USL”, a afirmat Draghici.

Gabriela Vranceanu Firea a demisionat din PSD

Pesedistii ilfoveni sustin ca ”le-au tras-o” liderii de la centru

Anuntul privind noua sarcina pe care PNL i-a trasat-o lui Marian Petrache, a fost urmat de un altul: demisia Gabrielei Vranceanu Firea din PSD. Aceasta a luat mutarea liberalilor drept un atac la persoana si s-a aratat extrem de nemultumita de lipsa de reactie a liderilor social-democrati. Daca  acestia nu i-au sarit in ajutor, Firea se pare ca se bucura totusi de sprijinul membrilor PSD Ilfov, care nu s-au sfiit sa-i puna la colt pe  sefii de la centru. ”Situatia de la Ilfov urma sa fie folosita ca moneda de schimb pentru rezolvarea altor conflicte la nivel inalt in USL”, au explicat pesedistii ilfoveni, precizand ca inteleg foarte bine gestul Gabrielei Vranceanu Firea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger