AcasăPoliticaSocant. Ministrul Muncii: Suspiciuni de trafic de copii in institutii ale statului...

Socant. Ministrul Muncii: Suspiciuni de trafic de copii in institutii ale statului care ii gazduiesc

Pe fondul descoperirilor facute de catre politistii si procurorii argeseni din cadrul DIICOT, respectiv a cazului de slavie din Berevoiesti, o alta ipoteza greu de tolerat isi face loc in atentia opiniei publice venind chiar din directia sefului Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Cand credeam ca am auzit destule informatii odioase si suspiciuni pe masura celor gasite, la mijlocul saptamanii, in urma zecilor de perchezitii facute in localitatea argeseana, incluzand aici gasirea unui numar de cinci oameni- copii si adulti- in lanturi, lucrurile nu par sa stea tocmai asa.

Cel putin nu daca il ascultam pe ministrul Muncii, cel care, duminica, intr-o emisiune difuzata de Digi 24, a adus in discutie alte banuieli dure, din care ar rezulta ca situatia din Arges ar putea sa nu fie singulara. „Din pacate am inca niste cazuri in zona de sud-est a tarii in care exista suspiciuni de trafic cu persoane si prostitutie legat de institutiile care gazduiesc copiii in numele statului in acea parte. Deci informatiile exista. E vorba de institutii ale statului in care exista suspiciunea ca a fost trafic de copii, trafic de persoane”, a sustinut Dragos Paslaru, la postul Tv amintit, ministrul adaugand ca sunt in derulare anchete in aceasta privinta.

sursa foto: captura Digi24

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger