AcasăPoliticaSoc! Antonescu il declara pe Basescu pensionar prin Constitutie

Soc! Antonescu il declara pe Basescu pensionar prin Constitutie

Democrat pana-n maduva gandirii sale liberale, Crin Antonescu pune la cale cum sa-i interzica lui Traian Basescu, prin lege, intoarcerea in politica.

Obosit de atata lupta politica, Crin Antonescu vrea sa scape de Traian Basescu cu ajutorul ... Constitutiei

Pus jupan peste Comisia de revizuire a Constitutiei prin voia USL-ului, Crin Antonescu confunda legea fundamentala cu statutul PNL, proaspat indesat pe gatul liberalilor lesinati sa prinda si ei un oscior de ros. Satul pana-n gat de Traian Basescu si de obiceiul acestuia de a reveni in peisaj atunci cand toata lumea il crede infrant si terminat, Antonescu se gandeste sa bage in viitoarea Constitutie interdictia revenirii fostilor sefi de stat in politica activa.

”Daca vrem cu adevarat sa avem pe viitor un presedinte cat mai putin partizan, deloc partizan daca se poate, un presedinte care sa nu mai reprezinte acolo interesele unui partid, poate ca acest lucru ar trebui impus si prin lege, sau prin Constitutie. Ai ajuns presedinte, fa-ti mandatul de presedinte avand in minte ca nu mai ai treaba cu niciun partid, ca nu te intorci dupa aceea intr-un partid sau in viata politica”, graieste Antonescu, partenerul oficial al PSD. Al acelui PSD in care presedinte de onoare, Ion Iliescu, a decretat la finalul carierei sale prezidentiale ca din politica va iesi doar cu picioarele inainte. Ba mai mult, acelasi Iliescu a incercat sa preia sefia PSD imediat dupa terminarea mandatului de presedinte, demers esuat nu din vina lui. Ca urmare, ar fi foarte interesant de aflat ce parere are Ion Iliescu despre ultima gaselnita antonesciana. Oricum, dupa cum merg lucrurile in mintea lui Antonescu, cel mai simplu ar fi ca viitoarea Constitutie sa aiba doar trei articole: 1. USL este singura forta politica a tarii. 2. USL are intotdeauna dreptate. 3. Cand USL nu are dreptate, se aplica prevederile art. 2.

[poll id=”460″]

author avatar
Simona Badulescu
622 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger