AcasăPoliticaSimona Teorodoiu, noul judecator CCR, a depus juramantul la Cotroceni

Simona Teorodoiu, noul judecator CCR, a depus juramantul la Cotroceni

Simona Maya Teodoroiu e, oficial, membru al Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR). Magistratul a depus juramantul, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc joi, in jurul pranzului, la Cotroceni.

In prezenta sefului statului, noul judecator al CCR a jurat sa respecte indatoririle functiei pentru care a primit in Senat, in decursul dupa-amiezii trecute, 87 de voturi favorabile numirii in postul ramas vacant in urma demisiei lui Toni Grebla.

La ceremonie au asistat presedintele Senatului, dar si membrii Curtii Constitutionale, in frunte cu Augustul zegrean, presedintele acestui for, nu insa si seful Guvernului,”Doamna judecator, va felicit si va doresc mult succes in aceasta misiune nobila de judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei. Este un lucru evident ca va veti ocupa, impreuna cu colegele si colegii dumneavoastra, de respectarea Constitutiei Romaniei”, i-a transmis Klaus Iohannis noului membru al CCR, Simona Maya Teodoriou.

Va amintim ca sunt noua magistrati in cadrul Curtii Constitutionale, iar Simona Maya Teodoroiu, propunerea PSD pentru aceasta functie va ocupa aceasta functie pana pe 15 iunie 2019.

author avatar
Cristina Stefan
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger