AcasăPoliticaSi UNPR-ul vrea dialog pe tema noului Cod fiscal

Si UNPR-ul vrea dialog pe tema noului Cod fiscal

Dupa ce liberalii au anuntat, zilele trecute, ca le propun reprezentantilor partidelor parlamentare ca, pe 17 august, sa aiba consultari pe tema noului Cod fiscal, miercuri, liderul Uniunii pentru Progresul Romaniei (UNPR) a facut, la randul sau, publica intentia de a-i invita pe membrii formatiunilor cu reprezentare in Legislativ la discutii pe marginea controversatului proiect, inainte sa aiba loc reuniunea extraordinara a Parlamentului.

Reitarand ideea ca isi doreste ca formatiunea pe care o conduce sa reprezinte o punte intre Palate, de aceasta data incluzand si Palatul Parlamentului in discutie, locul unde ar si urma sa aiba loc aceste discutii pe tema mult-dezbatuta in ultima perioada, Oprea a anuntat ca vineri va trimite in acest sens o scrisoare catre partidele parlamentare, sustinand ca e nevoie sa se armonizeze parerire, inaintea votului de la finele lunii in curs, pe marginea proiectului retrimis Parlamentului de catre seful statului, pentru reexaminare.

”Am decis ca UNPR-ul sa lanseze o invitatie de dialog (…) pentru a obtine o viziune comuna asupra noului Cod fiscal. UNPR poate fi o punte intre palate – Palatul Cotroceni, Palatul Victoria si acum apare si Palatul Parlamentului. Vom face tot posibilul sa iesim din logica conflictului politic si sa intram intr-o logica a bunastarii si prosperitatii tuturor romanilor. Vom aduce la aceeasi masa -a negocierii-  toate punctele de vedere si vom incerca, impreuna, sa obtinem cel mai bun rezultat pentru Romania si romani”, a anuntat liderul UNRP.

O data pentru aceasta intrevedere nu a fost, inca, stabilita. Recent, liberalii au anuntat ca au desemnat trei reprezentanti – pe Catalin Predoiu, Marian Petrache si pe Eugen Nicolaescu – pentru a demara discutii cu reprezentantii partidelor parlamentare, pe mai multe teme economice, printre ele si noul Cod fiscal. Aceste consultari ar urma sa aiba loc pe 17 august.

author avatar
Cristina Stefan
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger