AcasăPoliticaSi PMP ii cere lui Oprescu sa demisioneze: A avut impresia ca...

Si PMP ii cere lui Oprescu sa demisioneze: A avut impresia ca poate face orice cu resursele Bucurestiului

„E tot mai clar ca ghilotina DNA este hotarata sa smulga din radacini acest reflex ticalos al tranzitiei”, e de parere Eugen Tomac, presedintele PMP, in contextul retinerii pentru 24 de ore a Oprescu, caruia ii cere demisia.

Nu doar liberalii considera ca se impune ca Sorin Oprescu sa renunte la conducerea Primariei Capitalei, odata ce a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie. Si reprezentantii Partidului Miscarea Populara (PMP), prin vocea liderului formatiunii, sustin ca edilul „trebuie sa demisioneze imediat”, dupa cea fost retinut, fiind acuzat de luare de mita.

„Retinerea primarului general confirma reflexele de mana lunga care au dominat clasa politica de tranzitie. Primarul USL, Sorin Oprescu, a fost atat de sigur pe el incat a avut impresia ca poate face orice cu resursele Bucurestiului. (…) Un primar trebuie sa raspunda doar in fata comunitatii care l-a ales, nu in fata unor grupuri de interese care il transforma in sluga”, sustine Tomac.

Concret, PMP-istii considera ca o astfel de decizie s-ar impune „inainte de a aduce un prejudiciu de imagine urias bucurestenilor”.

Reactia PMP vine dupa ce Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a fost retinut de DNA, in noaptea de sambata spre duminica, procurorii acuzandu-l de luare de mita. Edilul bucurestean va fi prezentat, duminica, Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger