AcasăPoliticaSi actualul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost audiat la DNA

Si actualul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost audiat la DNA

Doi ministri ai Sanatatii au trecut, miercuri, pragul cladirii in care se afla sediul procurorilor anticoruptie din Capitala. Este vorba despre fostul sef al MS, Eugen Nicolaescu, dar si despre actualul detinator al portofoliului Sanatatii, social-democratul Nicioale Banicioiu.

La cateva ore dupa ce Nicolaescu a stat de vorba cu o procuroare DNA, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie a ajuns, la orele amiezei, si Nicolae Banicioiu.

Acesta din urma nu a facut declaratii la intrarea la discutiile cu procurorii, pentru a preciza in ce chestiune a ajuns la DNA. Este foarte posibil, insa, ca si Banicioiu sa fie chemat sa dea explicatii pe marginea unui control facut la spitalul din Ialomita.

Presupunerile pe aceasta tema vin in conditiile in care Nicolaescu a declarat, la plecarea de la DNA, ca a fost citat telefonic pentru a se prezenta la Directia Nationala Anticoruptie, iar in momentul in care a ajuns la sediul DNA a aflat ca audierea sa a avut legatura legatura cu un control pe care l-a dispus la Spitalul Judetean Ialomita. Liberalul a fost audiat in ipostaza de martor, in dosarul in care seful Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie, Nicolaescu precizand ca rezultatele controlului la unitatea medicala au venit dupa ce el nu mai era ministru.

author avatar
Cristina Stefan
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger