AcasăPoliticaSi-a prezentat obiectivele. Tudose: Guvernul va fi mai eficient

Si-a prezentat obiectivele. Tudose: Guvernul va fi mai eficient

Inainte de a le cere votul de incredere senatorilor si deputatilor, pentru a se putea instala la Palatul Victoria, premierul desemnat a trecut in revista, de la tribuna Parlamentului, ce isi propune in noua postura, de sef al Guvernului.

In primul rand, Tudose a pus accent pe nevoia de recuperarea intarzierilor in aplicarea programului de guvernare, sens in care a promis ca „se va munci non-stop”. „Ii asigur pe toti ca ne vom angaja cu toata energia in atingerea programului de guvernare (…) tot ce am promis in campanie va fi realizat”, a transmis Tudose.

Totodata, Mihai Tudose a afirmat ca „noul Guvern si-a sporit fortele, sunt oameni cu greutate (…) . Asta arata ca PSD isi asuma in mod cert responsabilitatea programului de guvernare” si ca „Guvernul va fi mai eficient”. Totodata, premierul desemnat a pus accent pe cateva din obiectivele noului Cabinet, printre ele „cresterea incasarilor bugetare”, dar si sa se lucreze la capitolul fonduri europene. „Este nevoie de investitii in infrastructura si de investitori straini”, a mai punctat viitorul premier.

Nu in ultimul rand, social-democratul propus pentru a-i succede lui Grindeanu in fruntea Executivului a adus in discutie si chestiunea Justitiei. A subliniat ca este un domeniu important al programului de guvernare si ca, in opinia sa, „cei care fac dreptatea sa fie independenti” si „fara nicio imixtiune si presiune”. „Cred cu tarie ca totul trebuie sa plece de la respectarea Constitutiei si implicit a deciziilor CCR”, a subliniat Tudose.

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger