AcasăPoliticaSevil Shhaideh, propusa la sefia Ministerului Dezvoltarii

Sevil Shhaideh, propusa la sefia Ministerului Dezvoltarii

Sevil Shhaideh are toate sansele sa-i ia locul lui Dragnea la Ministerul Dezvoltarii

In conditiile in care inca de ziua precedenta s-a speculat ca secretarul de stat in Ministerul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, ar urma sa preia portofoliul ramas vacant in urma demisiei lui Liviu Dragnea, miercuri, a aparut conformarea faptului ca aceasta este propunerea premierului pentru ministerul cu pricina.

Sevil Shhaideh are toate sansele sa-i ia locul lui Dragnea la Ministerul Dezvoltarii

De altfel, seful Guvernului a confirmat ca Shhaideh este propunerea sa pentru fotoliul de sef al Ministerului Dezvoltarii si Administratiei Publice, miercuri dimineata, intr-o intalnire cu o serie de primari, intrevedere ce a avut loc la Guvern. Ponta s-a rezumat sa aminteasca prenumele noului ministur, spunand, in gluma, ca nu vrea sa ii greseasca numele de familie, „sa nu trebuiasca sa ii dau un cadou”.

Odata ce se confirma ca nominalizarea primeste unda verde de la presedinte, ceremonia de depunere a juramantului ar urma sa aiba loc la Cotroceni in cursul acestei dupa-amieze, mai exact la o zi dupa ce seful Guvernului si presedintele Iohannis au discutat pe marginea noului ministru al Dezvoltarii. Anterior acestei intrevederi, Victor Ponta a precizat ca in cursul zilei de miercuri se va sti cine va prelua sefia Ministerului Dezvoltarii.

Dupa cum se stie deja, Shhaideh si Liviu Dragnea au lucrat impreuna in Ministerul Dezvoltarii si Administratiei Publice pana de curand, cand social-democratul a ales sa demisioneze de la sefia MDRAP, ca urmare a deciziei Inaltei Curti in „Dosarul Referendumul”, respectiv dupa ce ICCJ l-a condamnat, in prima instanta, la un an de inchisoare cu suspendare.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger