AcasăPoliticaSevil Shhaideh, noul membru al Guvernului, va depune in scurt timp juramantul...

Sevil Shhaideh, noul membru al Guvernului, va depune in scurt timp juramantul la Cotroceni

(sursa foto: presidency.ro)

UPDATE: Noul ministru al Dezvoltarii a depus juramantul, in cadrul unei scurte ceremonii desfasurate la Palatul Cotroceni si la finele careia Klaus Iohannis i-a urat succes in noua functie, respectiv cea de lider al ministerului in cadrul caruia Sevil Shhaideh a fost secretar de stat vreme de aproximativ trei ani.

(sursa foto: presidency.ro)

––-

E oficial: Sevil Shhaideh va prelua portofoliul Dezvoltarii Regionale, de la Liviu Dragnea, la mai putin de o saptamana de la demisia social-democratului.

Odata ce seful statului a primit din partea premierului Ponta, liderul social-democrat, propunerea pentru sefia Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), dupa discutiile pe care le-au avut, in cursul zilei precedente, pe aceasta tema, era asteptat anuntul oficial, de la Cotroceni, in privinta numirii lui Shhaideh (50 de ani) in echipa guvernamentala.

Iar acesta a venit in cursul amiezii de joi. Drept urmare, in conditiile in care presedintele Iohannis a luat act de vacantarea functiei ministeriale, odata cu demisia lui Dragnea, seful statului a semnat, tot in cursul zilei curente, si decretul de numire in postul respectiv a actualului secretar de stat in MDRAP, Sevil Shhaideh, cea care ii va succeda fostului vicepremeir la sefia ministerului.

In scurta vreme, mai exact in mai putin de o ora, va incepe si ceremonia de depunere a juramantului, prilej cu care Sevil Shhaideh va deveni, oficial, ministru in Executivul Ponta 4. Evenimentul urmeaza sa inceapa la ora 17, si se va desfasura in prezenta sefului statului, al Guvernului, a presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, dar si a ministrilor Executivului condus de catre Victor Ponta.

sursa foto: telegrafonline.ro

author avatar
Cristina Stefan
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger