AcasăPoliticaSever Voinescu pune la zid conducerea PDL: Am ajuns sa-i privesc ca...

Sever Voinescu pune la zid conducerea PDL: Am ajuns sa-i privesc ca pe niste curiozitati!

Sever Voinescu nu se mai regaseste in politicile PDL

Deciziile actualei conduceri a PDL nu sunt de loc pe placul fostului vicepresedinte Sever Voinescu, acesta sustinand ca ”demonul gloriosului partid comunist din China a patruns intre democrat-liberali”.

Sever Voinescu nu se mai regaseste in politicile PDL
Democrat-liberalii sunt din ce in ce mai nemultumiti de Vasile Blaga

”Pe zi ce trece ma simt atat de strain de ceea ce face acum conducerea PDL, incat am ajuns sa-i privesc ca pe niste curiozitati venite de departe”, a afirmat Voinescu, intr-un interviu acordat unui site de stiri. Totodata, acesta a explicat ca PDL poarta vina pentru faptul ca dreapta nu este unita si ca USL a capatat atata putere. ”Dupa un an de opozitie la tandemul catastrofal Ponta-Antonescu, cand ai aproape zilnic ocazii sa calci Guvernul in picioare, cresti in marja de eroare a sondajului. Traiasca conducerea! Ne duce pe drumul cel bun! (…)  Partidul meu e cel mai mare, el trebuie sa dea viziunea, energia si sa coaguleze dreapta. Deocamdata partidul meu gandeste meschin”, a mai comentat fostul deputat, adaugand ca ideile mari nu pot fi puse in gura pigmeilor.

Dupa ce a desfiintat conducerea PDL in ansamblul ei, Voinescu si-a indreptat tirul asupra lui Vasile Blaga, personaj nociv care este pe cale sa distruga partidul. ”PDL e acelasi. Conducerile, insa, sunt foarte diferite. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, asa ca nu o sa spun public de unde cred eu ca vine diferenta. Ma marginesc doar sa spun ca tine de calitatea umana. Nu stiu cum s-a intamplat, dar Vasile Blaga a reusit sa scoata tot ce e mai rau in cei de care s-a inconjurat si care fac zid in jurul lui, cred ca si dintr-un sentiment de vinovatie, pentru ca nu se poate sa nu vezi pe cine ai facut sef de partid”, a conchis Sever Voinescu.

author avatar
Adelina Ionicel
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger