AcasăPoliticaSerban Nicolae, primele declaratii dupa ce a fost taxat de conducerea PSD

Serban Nicolae, primele declaratii dupa ce a fost taxat de conducerea PSD

Sanctionat in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD-ului, de miercuri, dupa ce a depus controversatele amendamente la proiectul Legii gratierii, ce includeau si fapte de coruptie, Serban Nicolae continua sa-si sustina cauza, declarand ca nu crede sa fi gresit cu ceva.

La putina vreme dupa ce s-a aflat ca a ramas fara cele doua functii de la Parlament – cea de lider al Comisiei Juridice si al Grupului PSD de la Senat, in urma votului dat de conducerea social-democratilor, Serban Nicolae a facut primele declaratii pe acest subiect. „Pentru mine n-are cum sa fie vreo bucurie, eu consider ca nu am gresit cu nimic, dar nu am obtinut aceste functii prin concurs (…) din punctul meu de vedere (…) a fost un act de incredere din partea partidului. Nu mai exista, nu-i niciun fel de suparare„, a punctat Nicolae.

Cat priveste retragerea „la pachet” din functia de lider de grup PSD la Senat, Nicolae o vede ca pe un soi de „consecinta, de retragere a increderii, in general. Probabil am devenit lipsit de incredere”.

Nu in ultimul rand, senatorul a declarat ca nu crede sa fi afectat in vreun fel imaginea Partidului Social Democrat,  admitand, insa, ca parerea sa ar putea sa nu coincida cu a celorlalti. „Poare perceptia mea e gresita”, a conchis deja fostul sef al CJ de la Senat.

sursa foto: Facebook/Serban Nicolae

author avatar
Cristina Stefan
224 afisari

2 COMENTARII

  1. Dragnea se comporta ca un adevarat secretar de PCR, un dictator si nimic altceva. Cu modul sau dictatorial, total nedemocratic se va sparge PSD si se va batjocori increderea oamenilor care au votat in decembrie cu acest partid. Oricum, Dl. Nicolae Serban ramane un adevarat democrat, un parlamentar pe care un partid condus de un fariseu si comdamnat penal cum este acest Dragnea, nu-l merita. Ce mai asteptati psd-istilor ? É Nu credeti ca este timpul sa renuntati la acest dictator oportunist si penal ? Chiar nu vedeti ca va distruge partidul si poate chiar si guvernarea ? Sa nu fie prea tarziu cand va veti trezi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger