AcasăPoliticaSeniorul Quintus le bate obrazul alesilor

Seniorul Quintus le bate obrazul alesilor

Mircea Ionescu Quintus nu ascunde dezamagirea pe care i-au produs-o parlamentarii

Parlamentarii nu inceteaza sa-l uimeasca pe presedintele de onoare al PNL. Dupa pensiile speciale, despre care seniorul a sustinut ca sunt o rusine, deputatii si senatorii cauta acum sa-si dubleze si indemnizatiile. Vestea l-a infuriat la culme pe  Mircea Ionescu Quintus, acesta reconoscand ca nu intelege de unde atata nerusinare.

Mircea Ionescu Quintus nu ascunde dezamagirea pe care i-au produs-o parlamentarii

„Daca eram in Parlament cand s-au dat acele pensii nesimtite, votam impotriva”, a afirmat presedintele de onoare al PNL, mentionand ca le va cere colegilor sai sa nu gireze majorarea indemnizatiilor. „Este o initiativa oribila. Socotesc ca suntem destul de bine platiti ca sa nu ne majoram dincolo de nevoi indemnizatiile”, a mai spus Mircea Ionescu Quintus.  Opinia seniorului liberal este impartasita si de deputatul Theodor Paleologu, acesta sustinand ca o majorare salariala ar putea fi luata in calcul doar daca numarul parlamentarilor ar fi mai mic. „Initiativa este total  deplasata. Am putea, intr-adevar, discuta despre cresterea salariilor parlamentarilor, daca ei ar fi 300, asa cum ne-a cerut poporul roman. Eu nu invoc adesea vointa poporului roman, dar de data asta chiar e cazul sa o facem. Adica este inadmisibil! Mentinem Parlamentul la un numar mult prea mare si in plus de asta, vrem sa ne si marim salariile, sa le dublam. Este absolut inacceptabil!”, a conchis Paleologu.

Sah la demnitarii de rang inalt

Dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca le va cere parlamentarilor PSD sa respinga ordonanta prin care au fost majorate salariile demnitarilor de rang inalt, a venit si randul liberalilor sa faca un anunt similar. „PNL sustine respingerea in Parlament a ordonantei privind marirea indemnizatiilor pentru cei 48 de demnitari, pentru a discuta aceasta tema in ansamblul legii privind salarizarea bugetarilor. Implicit si pentru parlamentari consideram ca este oportuna discutarea salarizarii bugetarilor, atat pentru demnitari, cat si pentru angajatii din sistemul bugetar”, a afirmat vicepresedintele PNL Sulfina Barbu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger