AcasăPoliticaSenatul se reuneste luni in sesiune extraordinara pe Codul fiscal

Senatul se reuneste luni in sesiune extraordinara pe Codul fiscal

Prima zi a saptamanii viitoare ii va regasi pe senatori inapoi la lucru. Luni la amiaza va incepe sesiunea extraordinara a Parlamentului, cu lucrari in plenul acestei Camere.

Cum deja se stie ca alesii se intorc in acest an mai devreme din vacanta, urmand sa-si reia locurile in bancile Parlamentului in vederea reluarii dezbaterilor pe noul Cod fiscal, retrimis, luna trecuta, Legislativului, de catre seful statului, va spunem ca dupa ce comisiile parlamentare ale Senatului, in calitate de prima Camera sesizata, se reunesc luni dimineata, incepand cu ora 9, pentru a intocmi raportul in cazul Codului fiscal, la 14.30 este programat sa inceapa sedinta Biroului Permanent al Senatului.

O jumatate de ora mai tarziu, repectiv la ora 15, programul de lucru al Senatului pentru ziua de 24 august prevede faptul ca senatorii se vor reuni in plenul Camerei Superioare a Parlamentului, pentru a participa la lucrarile sesiunii extraordinare convocate exclusiv pe tema noului Cod fiscal. Aceasta sedinta urmeaza sa se incheie dupa circa trei ore, dupa cum arata agenda de luni a Senatului.

Va reamintim ca, joi, reprezentantii partidelor parlamentare, reuniti in cadrul unei intrevederi de natura tehnica, la Palatul Parlamentului, discutii la care a participat si ministrul Finantelor, social-democratul Eugen Teodorovici, au convenit ca de la 1 ianuarie anul viitor TVA-ul sa fie redus la 20%, urmand ca, din 2017, cota unica sa mai scada cu un procent.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger