AcasăPoliticaSenatorul Alexandru Mazare, in vizorul ANI

Senatorul Alexandru Mazare, in vizorul ANI

Senatorul Alexandru Mazare este inculpat si el, alaturi de celebrul sau frate

Alexandru Mazare a ajuns in vizorul inspectorilor de Integritate. Acestia din urma sustin ca ar fi constatat o „diferenta nejustificata” de circa 210.775 euro, intre averea dobandita si veniturile realizate in perioada exercitarii mandatului de senator in cazul lui Alexandru Mazare, fratele fostului edil constantean Radu Mazare.

Mai precis, reprezentantii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au anuntat public – prin intermediul unui comunicat- faptul ca „diferenta identificata de catre inspectorii de integritate a rezultat din constituirea, de catre persoana evaluata, a unor depozite bancare in cuantum de 160.775 Euro la o unitate bancara de pe teritoriul Statului Israel, precum si din achizitionarea unui imobil pentru care a fost achitat pretul de 50.000 Euro”.

Odata constatate aceste aspecte, inspectorii ANI au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Constanta, pentru a se verifica „modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate” de catre Alexandru Mazare, in perioada exercitarii mandatului de senator.

Nu in ultimul rand, ANI mai precizeaza si ca alesul neamului a fost anuntat despre declansarea procedurii de evaluare, dar ca Alexandru Mazare nu a depus niciun punct de vedere la respectivul dosar de evaluare.

Va reamintim ca social-democratul in varsta de 44 de ani isi exercita al doilea mandat de senator, fiind ales al Camerei Superioare a Parlamentului inca din 2008.

280 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger