AcasăPoliticaSenatorii s-au incaierat de la o tigara

Senatorii s-au incaierat de la o tigara

Proiectul referitor la interzicerea fumatului in spatiile publice a declansat razboiul in plenul Senatului. Atacati frontal, fumatorii au cerut la randul lor interzicerea bauturilor alcoolice in Parlament.

Fumatoare convinsa, conservatoarea nu da doua paralele pe normele europene in materie

In favoarea interzicerii fumatului a pledat Gabriela Firea, care a acuzat efectele nocive cu ajutorul datelor prezentate de OMS. Conform site-ului stiripesurse.ro, la contraatac a iesit tot o doamna, conservatoarea Cristiana Anghel: “Eu sunt fumatoare si nu e normal sa se interzica total. Sa fie facute spatii speciale pentru ca sunt oameni care fumeaza in cladire asta. Ce sa facem? Sa iesim si sa stam in fata Parlamentului sa fumam? Sau ce vor face chirurgii fumatori? Sa iasa in fata spitalului sa fumeze sau sa taie cu mana tremuranda cu bisturiul? Vorbim atatea de Europa… Stiti cine a fost primul care a interzis fumatul? Hitler domnilor, Hitler.

Fosta moderatoare TV este adepta hotarata a unei vieti sanatoase

Voia tineri germani sanatosi pentru front. Daca interzicem fumatul sa interzicem si bautura”. Trecand peste remarca legata de Hitler, senatorul liberal Dumitru Oprea a preluat din zbor amenintarea legata de interzicerea bauturilor alcoolice: ”Sunt de acord cu initiativa, dar voi fi primul care voi veni cu o intiativa ca in aceasta cladire sa nu se mai vina cu bauturi alcoolice”. Cum nu a fost chip sa se ajunga la vreo intelegere, senatorii au decis sa-si acorde un ragaz, mnotiv pentru care au retrimis proiectul la Comisia juridica.

author avatar
Simona Badulescu
842 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger