AcasăPoliticaSenatorii dau cu tifla DNA-ului in cazurile Andronescu si Mihailescu

Senatorii dau cu tifla DNA-ului in cazurile Andronescu si Mihailescu

Comisia juridica a Senatului amana inca o data avizarea cererii de ridicare a imunitatii parlamentarilor Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu

Senatorii se tin de cuvant: nu discuta despre cererea DNA de ridicare a imunitatii colegilor pesedisti Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu decat dupa alegeri.

Comisia juridica a Senatului amana inca o data avizarea cererii de ridicare a imunitatii parlamentarilor Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu

De la bun inceput, conducerea Senatului s-a pus de-a curmezisul solicitarii DNA, iar decizia s-a reflectat in atitudinea Comisiei juridice care amana, de fiecare data, avizarea cererii, invocand motive puerile gen ”paginile dosarelor nu erau numerotate” sau ”avem nevoie de date suplimentare de la DNA”. Frectia pe care senatorii din Comisie o fac piciorului de lemn al debilei noastre democratii va continua pana pe 18 – 19 noiembrie. Cand finala prezidentiala va fi consumata si imaginea candidatului PSD Victor Ponta nu va mai fi patata de inca doi colegi de partid anchetati de procurorii anticoruptie in celebrul dosar Microsoft.

Serban Mihailescu

Salvati, ieri, pentru a doua oara de anchetatorii DNA, fostii ministri Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu jura la unison ca sunt nevinovati. ”Nu exista niciun fel de proba, nu exista absolut nimic care sa ma lege de acest lucru (de dosarul licentelor IT – n.r.)” a declarat Serban Mihailescu, dupa audierea sa la Comisia juridica. Un mesaj identic a livrat presei si Ecaterina Andronescu: ”Nu este nimic legat de mine acolo. Nu exista probe”. Reamintim ca, in conformitate cu legile votate de Parlamentul din care fac parte si cei doi senatori PSD, fostii ministri care au calitatea de parlamentari nu pot fi cercetati de Justitie decat cu acceptul Camerei din care fac parte.

author avatar
Victor Paun
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger