AcasăPoliticaSeful SRI, George Maior, anunta ca va demisiona, dupa alegerile prezidentiale

Seful SRI, George Maior, anunta ca va demisiona, dupa alegerile prezidentiale

Directorul Serviciului Roman de Informatii spune ca, odata ce va fi ales noul sef al statului, va merge la presedinte si isi va prezenta demisia, urmand ca viitorul lider de la Cotroceni sa decida daca o accepta sau Maior va ramane in continuare in fruntea SRI.

Numit in functie in 2006, de catre actualul presedinte, Traian Basescu, George Maior a precizat, vineri, ca dupa alegerile din noiembrie, in cadrul carora va fi ales noul sef al statului, va merge la acesta din urma, cu demisia pregatita. Seful SRI spune ca viitorul lider de la Cotroceni este singurul in masura sa decida asupra activitatii sale in fruntea Serviciului, si sa ia o hotarare in ceea ce priveste mentinerea lui in aceasta functie.

Ca urmare, Maior se declara pregatit pentru orice varianta de raspuns. „Cred ca un lucru normal, intr-un stat democratic, este acela ca viitorul presedinte sa decida in ceea ce priveste Serviciile de Informatii. Din punctul meu de vedere, voi merge catre acest nou presedinte, imi voi prezenta demisia si ramane la latitudinea lui sa aprecieze daca activitatea mea in fruntea acestui serviciu a fost potrivita si sa continue, sau sa ia o alta decizie. Nu am nicio problema din acest punct de vedere”, a concluzionat seful SRI.

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger