AcasăPoliticaSeful PSD: Daca nu ne aresteaza pe toti...

Seful PSD: Daca nu ne aresteaza pe toti…

Cu o ironie. Asa a replicat liderul social-democrat si, totodata, al treilea om in stat criticilor aduse de DNA la propunerile prezentate de catre ministrul Toader.

Avand in vedere ca in prima parte a acestei zile, dinspre DNA s-au facut publice parerile procurorilor prezenti la Adunarea Generala – exprimate prin vot – cu privire la modificarile pe care ministrul Justitiei le-a anuntat sapramana trecuta, intrebat pe marginea criticilor formulate de catre reprezentantii acestei institutii fata de cele prezentate de catre seful MJ, Dragnea a reamintit ca Parlamentul legifereaza. „Daca nu ne aresteaza pe toti, sa mai ramana unii dintre noi care sa incerce sa dezbata in Parlament, pentru ca inca in Romania legile se dezbat si se aproba in Parlament”.

129 afisari

2 COMENTARII

  1. Ro a fost si este o tara condusa de 27 de ani de catre; retardati, cretini, tampiti, senili, semidocti, curve masculine si feminine, si tradatori de neam. Acestia au distrus si furat economia si avutia tarii, au alungat romanii din tara , au instrainat pamantul arabil si fertil al tarii, acum MAFIOTII si BANDITII sunt la stadiul de a-i ingenunchia pe cei ramasi in tara prin metode primitive. Ro este prabusita ireversibil 100% .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger