AcasăPoliticaSeful penitenciarelor ii stoarce de bani pe politicieni

Seful penitenciarelor ii stoarce de bani pe politicieni

Asaltat de puzderia de demnitari care bat la usile celulelor, seful Administratiei Penitenciarelor, Catalin Bejan, incearca sa profite de situatie si sa obtina finantarea necesara construirii unei noi inchisori.

Catalin Bejan bate saua sa priceapa ”iepele” politico-penale ca este nevoie de bani pentru modernizarea inchisorilor in care vor

Daca nu vor sa ajunga colocatari cu viermii, gandacii si capusele care au luat in stapanire inchisorile patriei, politicienii ar face bine sa aloce banii necesari construirii unor stabilimente de profil decente. ”La aceasta ora nu putem sa asiguram toate drepturile detinutilor. Din buget ne raman doar 5% pentru reparatii curente/drepturi pentru detinuti si sigur ca din categoria drepturilor pentru detinuti discutam de materiale igienico-sanitare, medicamente sau materiale pentru deratizare, dezinsectie”, i-a avertizat seful penitenciarelor mioritice pe viitorii sai ”chiriasi” marca VIP. In contrapartida la prezentul sumbru, tot el a avansat si solutia: ”La Pantelimon am preluat de la PNA (DNA-ul de astazi) ceea ce trebuia sa devina arestul acestei institutii. Acolo ne-ar mai trebui 18-20 de milioane de euro ca sa avem 500 de locuri noi in apropierea Bucurestiului”. O propunere care se identifica practic cu celebrul indemn transmis de SOV politicienilor: ”Investiti domnilor in inchisori, pentru ca investiti in viitorul vostru!”.

author avatar
Simona Badulescu
1.157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger