AcasăPoliticaSeful Metrorex, Aurel Radu, si-a dat demisia

Seful Metrorex, Aurel Radu, si-a dat demisia

Aurel Radu, directorul general al Metrorex, a decis sa isi prezinte demisia. Hotararea sa, anuntata public marti, survine discutiilor cu ministrul transporturilor, Ioan Rus.

Pe fondul nemultumirilor exprimate de catre calatorii care folosesc mijlocul de transport in comun din subteran fata de scumpirile anuntate pentru cartele, cat si pentru eliminarea variantei de abonament cu 62 de calatorii – si la cateva zile dupa ce mai multi bucuresteni au protestat fata de aceaasta intentie a Metrorex, directorul companiei si-a dat demisia.

Decizia lui Aurel Radu a fost anuntata chiar de catre reprezentantii Ministerului Transporturilor intr-un comunicat in care se precizeaza, totodata, faptul ca membrii „Adunarii Generale a Actionarilor din cadrul Societatii Comerciale de Transport cu Metroul București „Metrorex” S.A” au luat act, marti, de „renuntarea la contractul de mandat pentru functia de director general a domnului Aurel Radu”.

Potrivit precizarilor reprezentantilor MT, demisia lui Radu vine ca urmare a discutiilor avute, recent, cu ministrul Rus.

Pana la momentul in care va fi ales un succesor al directorului demisionar, atributiile functiei detinute, pana de curand, de catre Aurel Radu vor fi preluate, interimar, de actualul director al departamentului Investitii si Achizitii Publice din cadrul companiei, Catalin Homor. Masura a fost aprobata deja de catre AGA din cadrul Metrorex.

Va amintim ca Aurel Radu se afla in fruntea Metrorex incepand cu toamna anului 2012, fiind numit de catre ministrul Transporturilor de la acea vreme, Ovidiu Silaghi.

sursa foto: cetateanul.net

author avatar
Cristina Stefan
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger