AcasăPoliticaSeful Inspectoratului General de Aviatie din MAI, inlocuit din functie

Seful Inspectoratului General de Aviatie din MAI, inlocuit din functie

In contextul schimbarilor in procedurile de interventie in cazul situatiilor de urgenta, dupa accidentul aviatic din judetul Constanta, si odata ce ministrul de Interne, Gabriel Oprea, anunta, marti, ca e nevoie de o „regandire” a acestui sistem, MAI a anuntat o schimbare la varful Inspectoratului General de Aviatie al ministerului.

Astfel, la cateva zile de la tragedia de la Siutghiol, in urma careia patru oameni au murit, s-a decis inlocuirea din functie a inspectorul general al Inspectoratului General de Aviatie al MAI, general locotenent Dorel Gradinaru. Conform precizarilor din comunicatul remis presei de catre oficialii institutiei in fruntea careia se afla vicepremierul Gabriel Oprea, Gradinaru „a primit alte sarcini, in cadrul Directiei Generale de Management Operational din MAI”.

In locul sau a fost numit, incepand de marti, 23 decembrie, Ion Cristinel Reliu, general de flotila aeriana in cadrul Ministerului Apararii. Totodata, reprezentantii MAI mentioneaza si faptul ca Reliu, noul inspector general al IGAv, il va avea ca adjunct pe comandorul Laurentiu Machedon.

sursa foto: aviatie.mai.gov.ro

author avatar
Cristina Stefan
862 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger