AcasăPoliticaSeful de cabinet al unui ministru din actualul Executiv, in carti pentru...

Seful de cabinet al unui ministru din actualul Executiv, in carti pentru conducerea M. Sanatatii

In asteptarea unui anunt oficial, s-a aflat -pe surse – un nume de specialist care ar avea discutii cu premierul in vederea preluarii conducerii Ministerului Sanatatii.

In conditiile in care se asteapta de cateva zile, de cand Patriciu Achimas Cadariu si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului Sanatatii, ca premierul, actualul sef interimar al acestei institutii, sa faca nominalizarea din dreptul succesorului celui dintai in echipa guvernamentala, in ultimele ore a fost vehiculat, pe surse, numele unui posibil candidat la preluarea acestui portofoliu.

Iar  acesta ar fi, din cate anunta televiziunile de stiri, Vlad Voiculescu, nimeni altul decat actualul sef de cabinet al ministrului Finantelor, Anca Dragu. Economist de meserie, tanarul ar fi in carti pentru preluarea acestei functii.

Trebuie precizat faptul ca, la finele lunii decembrie a anului trecut, la momentul in care acesta prelua functia de director de Cabinet al ministrului Dragu, din directia institutiei se anunta faptul ca in CV-ul lui Vlad Voiculescu sunt trecute o serie de proiecte sociale, multe in domeniul Sanatatii, printre ele numarandu-se si faptul ca a initiat MagiCAMP, o tabara destinata micutilor cu afectiuni de tip oncologic.

Ramane de vazut daca aceasta varianta se confirma si daca numele lui va fi cel propus de catre premierul Ciolos sefului statului, acesta din urma avand ultimul cuvant in privinta numirii noului ministru.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger