AcasăPoliticaSeful Cancelariei premierului, la DNA. Ponta: Toata lumea sa fie audiata!

Seful Cancelariei premierului, la DNA. Ponta: Toata lumea sa fie audiata!

Seful Cancelariei premierului Ponta este audiat, miercuri, la sediul DNA. Vlad Stoica discuta cu procurorii anticoruptie in legatura cu dosarul lui Adrian Duicu.

Stoica a ajuns la DNA pentru audieri in cazul fostului sef al Consiliului Judetean Mehedinti, acuzat de fapte de coruptie. Seful Cancelariei premierului este audiat, sustin unele surse, in calitate de martor in acest dosar.

Intrebat de catre jurnalistii prezenti la Parlament in legatura cu prezenta lui Stoica la sediul procurorilor anticoprutie, premierul Ponta s-a rezumat sa spuna doar atat: „foarte bine, toata lumea sa fie audiata”.

DNA il acuza pe Adrian Duicu, presedinte al CJ Mehedinti, suspendat din functie in urma izbucnirii scandalului in care este implicat, de trafic de influenta. Mai mult, procurorii anticoruptie il acuza pe Duicu, aflat in prezent in arest preventiv, de cumparare de influenta, instigare la dare de mita, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii, in scopul obtinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz in serviciu si doua infractiuni de folosire a influentei si autoritatii, de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul de foloase necuvenite. In acelasi caz sunt cercetati si fostul sef al IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, dar si Constantin Popescu, un om de afaceri.

203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger