AcasăPoliticaSeful ANAF, precizari dupa discutiile cu Grindeanu, de la Guvern

Seful ANAF, precizari dupa discutiile cu Grindeanu, de la Guvern

Pe fondul protestelor in ultimele zile, la care s-au raliat angajatii de la Finante, ministrul de resport, dar si seful Fiscului au fost, miercuri dimienata, la Palatul Victoria.

„Speram sa aducem lucrurile pe fagasul normal si activitatea institutiilor afectate ieri (marti-n.r)de aceste proteste sa se reia in conditii normale”, a subliniat, la finele discutiilor cu premierul Grindeanu, presedintele ANAF.

Mai mult, detaliind pe marginea discutiilor avute cu reprezentantii sindicatelor, pe marginea nemultumirilor exprimate de acestia pe tema proiectului legii salarizarii, Bogdan Stan a mai precizat urmatoarele aspecte: „Am inaintat propuneri. In noua Lege a salarizarii nu se mai regasesc sporurile celor de la vama (…) precum si sporurile celor de la Antifrauda. (…) Practic, aceste sporuri, prin adoptarea noii Legi a salarizarii, vor disparea”.

Totodata, seful Fiscului a declarat ca principala dorinta a sindicalistilor este ca nivelul salariilor din unitatile teritoriale sa fie la nivelul remuneratiilor lunare ale angajatilor din cele centrale si a mentionat, tot cu referire la lefurile angajatilor din unitatile ANAF, ca „una dintre propunerile pe care le-am facut catre Ministerul de Finante a fost ca, cel putin daca nu se poate gasi o solutie pentru majorarea acestor salarii, sa ramana la limita actuala”.

Nu in ultimul rand, Stan a anuntat ca urmeaza ca, in cursul acestei zile, urmeaza sa participe la discutiile pe care liderii de sindicat urmazeaza sa le aiba cu ministrul Stefan, de la Finante.

sursa foto: Facebook

234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger