AcasăPoliticaSefii Parchetului General, DNA si DIICOT, in fata noului ministru al Justitiei

Sefii Parchetului General, DNA si DIICOT, in fata noului ministru al Justitiei

La doar cateva zile de cand a fost instalat oficial in fruntea Ministerului Justitiei (MJ), Florin Iordache a stat de vorba cu Augustin Lazar, Laura Codruta Kovesi si Daniel Horodniceanu.

Atat Procurorul General al Romaniei, numarul 1 in cadrul Ministerului Public, cat si cei doi sefi ai institutiilor subordonate Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, respectiv procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Kovesi, si al Directiei de Combatere a Infractionalitatii Organizate, Daniel Horodniceanu, au ajuns, la mijlocul zilei, la sediul MJ.

Primul care a ajuns la discutiile cu oficialul guvernamental a fost seful Ministerului Public, Augustin Lazar, care a mentionat ca este vorba despre o intalnire de lucru, in care se vor avea in vedere chestiuni de ordin logistic – resurse si bugetul institutiei, mentionand ca va da mai multe detalii la finele acestor discutii.

Al doilea care s-a prezentat la intrevederea de la Minsiterul Justitiei a fost seful Antimafia. Care a declarat ca nu cunoaste exact tematica discutiilor, pentru ca nu a avut „o agenta de discutii precizata”.

La randul sau, sefa DNA s-a prezentat la aceasta sedinta, in jurul orei 13, alegand sa nu faca prea multe declaratii. In momentul in care reporterii au intrebat-o despre dezvaluirile pe care le-a facut in ultimele zile fostul deputat Ghita, Kovesi a spus ca va da declaratii la plecare.

Cititi si: Prima reactie a Laurei Kovesi dupa afirmatiile lui Ghita: Nu comentez declaratiile unui inculpat fugar

Nici procurorul general, nici sefa DNA nu vad cu ochi buni o lege a aministiei

147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger