AcasăPoliticaSefii DNA si SIE au fost la Cotroceni. Iohannis: "consider ca problema...

Sefii DNA si SIE au fost la Cotroceni. Iohannis: „consider ca problema s-a rezolvat”

Printre aspectele pe care seful statului a tinut sa le faca publice, in cursul acestei zile, s-a numarat si faptul ca in prima parte a zilei sefii Directiei Nationale Anticoruptie si, respectiv, al Serviciului de Informatii Externe au trecut pragul Palatului Cotroceni.

Mai clar fie spus, cei doi au discutat, in prezenta presedintelui. „I-am invitat in aceasta dimineata pe amandoi (…) a fost o discutie constructiva, s-au lamurit lucrurile si in continuare urmeaza ca ei impreuna sa gaseasca solutiile la problemele care ar putea sa apara, sa lamureasa intelegerile intre cele doua institutii”, a dezvaluit Iohannis.

Urmare a intrevederii la care au participat Laura Kovesi si Mihai Razvan Ungureanu, liderul de la Cotroceni a formulat urmatoarea concluzie: „consider ca problema s-a rezolvat”.

Va reamintim ca, recent, procurorul-sef al DNA se arata nemultumit de faptul ca institutia pe care o conduce nu primeste sesizari din directia SIE, mai precis de faptul ca intre cele doua institutii nu ar exista o colaborare.

author avatar
Cristina Stefan
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger