AcasăPoliticaSefa PNL invoca "un act de camatarie politica" in cazul demisiilor in...

Sefa PNL invoca „un act de camatarie politica” in cazul demisiilor in alb ale ministrilor

La doua zile de cand liderul PSD confirma, practic, faptul ca atat ministrii, cat si premierul si-au scris demisia in alb, la momentul in care au preluat mandatele, Raluca Turcan a iesit public cu un mesaj in care se refera la aceasta situatie, pe care o considera „un fapt de o gravitate exceptionala”.

Sefa interimara a formatiunii liberale face o acuzatie grava si o comparatie cu un serial politist cunoscut romanilor, „Caracatita”, in care personajul principal, comisarul Corrado Cattani lupta cu mafia italiana. „Sa iei demisia in alb primului ministru al guvernului Romaniei si intregului guvern, votati de Parlament, este nu doar o incalcare flagranta a democratiei ci un act de camatarie politica. In ce alta tara membra a Uniunii Europene seful de partid ia ostatic un guvern intreg asupra caruia exercita un santaj permanent? (…) E un model al stangii europene sau dl. Dragnea s-a inspirat din filmul La Piovra?”, se intreaba Turcan intr-un mesaj postat duminica pe Facebook, in care noteaza si ca seful PSD „ar trebui sa indice (…) in ce tari mai exista o asemenea situatie”.

Informatiile despre faptul ca toti membrii actualului Cabinet si-au depus demisiile in alb au ajuns la urechile opiniei publice dupa ce, in prima faza, Lia Olguta Vasilescu declara la TV ca a facut acest pas.

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger