AcasăPoliticaSefa MAI, detalii despre prinderea si extradarea lui Ghita: "nu s-a opus...

Sefa MAI, detalii despre prinderea si extradarea lui Ghita: „nu s-a opus retinerii” 

Carmen Dan, „salvata” tocmai de liderii sindicali

De la Nadlac, unde a facut o verificare-fulger la frontiera, ministrul de Interne a facut o serie de precizari despre localizarea fostului deputat, dar si despre operatiunea de extradare in cazul Ghita.

In primul rand, a precizat ca „imediat” ce autoritatile sarbe „vor definitiva activitatile specifice, noi vom incepe procedura de extradare”. „Procedura de extradare, care se deruleaza prin Ministerul Justitiei, dureaza aproximativ 40 de zile”, a subliniat Carmen Dan, ministrul adaugand si urmatorul aspect: „nu ne putem amesteca in procedura din Serbia”.

In alta ordine de idei, sefa MAI precizat ca, in momentul in care a fost prins, Ghita „nu s-a opus retinerii, nici nu avea cum, era pur si simplu pe strada, nu era insotit de forte, ca sa se opuna”.

Va amintim ca fostul deputat Sebastian Ghita a fost localizat, in cursul noptii de joi spre vineri, in capitala sarba – Belgrad. Afaceristul nu era singur, ci alaturi de fratele sau si, conform sefei MAI, ar fi fost gasit cu acte false.

author avatar
Cristina Stefan
420 afisari

1 COMENTARIU

  1. Urgent castiguri online! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email:  tudoracheemanoil@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger