AcasăPoliticaSefa Inaltei Curti: Votul din Parlament imi demonstreaza ca legea nu este...

Sefa Inaltei Curti: Votul din Parlament imi demonstreaza ca legea nu este egala pentru toti

Livia Stanciu

Comentand, miercuri dimineata, pe marginea votului dat cu doar o zi in urma, in plenul Camerei Deputatilor, in cazul solicitarii DNA in privinta premierului Ponta, presedintele Instantei Supreme a facut o declaratie transanta, indelung comentata in spatiul public in ultimele ore.

Livia Stanciu

Mai exact, sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat urmatoarele: „Ceea ce s-a intamplat in Parlament  din punctul meu de vedere imi demonstreaza ca legea nu este egala pentru toti cetatenii Romaniei”.

Este vorba despre votul in urma caruia primul-ministru a ramas cu imunitate, dupa ce solicitarea procurorilor anticoruptie, privind incuviintarea urmaririi penale a premierului, a fost respinsa cu 231 de voturi, in timp ce doar 120 de deputati s-au declarat in favoarea unei asemenea masuri.

In replica, seful Guvernului, cel vizat de votul din plenul Camerei, din ziua precedenta, s-a rezumat sa raspunda cu un singur cuvant, cand a fost intrebat daca e de parere ca legea e egala pentru toti cetatenii, acesta fiind „categoric”.

85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger