AcasăPoliticaSefa DNA, despre declaratiile Elenei Udrea: Suntem imuni. Ne facem treaba

Sefa DNA, despre declaratiile Elenei Udrea: Suntem imuni. Ne facem treaba

Laura Codruta Kovesi precizeaza ca procurorii din cadrul Directiei Nationale Antocoruptie, institutia in fruntea careia se afla, sunt „imuni” la criticile care le sunt adresate de catre persoanele cercetate in diferite dosare.

In randul acestora au fost incadrate si declaratiile ori postarile Elenei Udrea, despre care jurnalistii au vrut sa afle, marti, daca au facut obiectul unei sesizari a Inspectiei Judiciare. „Nu am comentat niciodata declaratiile pe care le dau personale pe care le cercetam. Nu am sa fac nici acum. Deocamdata nu am sesizat Inspectia Judiciara”, a punctat sefa DNA.

Mai mult, in momentul in care a fost intrebata daca nu cumva aceste atacuri afecteaza activitatea procurorilor anticoruptie, Kovesi a dat asigurari ca nu se pune problema astfel, pentru ca reprezentantii DNA nu pleaca urechea la astfel de afirmatii, fiind preocupati sa rezolve cauzele. „Suntem imuni la astfel de declaratii. Ne facem treaba. Cred ca raspunsul nostru cel mai bun este sa continuam anchetele profesionist, in mod corect si hotararile judecatoresti sunt raspunsul cel mai credibil pe care îl putem da în fata unor astfel de atacuri”, a concluzionat procurorul sef al DNA.

Va amintim ca, in urma cu doar o zi, pe contul oficial de Facebook al fostului ministru al Dezvoltarii, aflat in arest preventiv pentru 30 de zile, in dosarul „Gala Bute”, si prin intermediul caruia a transmis mai multe mesaje, de cand a intrat in vizorul procurorilor, a aparut o postare semnata de echipa de comunicare a Elenei Udrea, care incepe astfel: „Cand procurorii DNA actioneaza cu dubla masura. Pentru unii – muma, pentru altii – ciuma”. Insa acesta nu este singurul mesaj aparut pe contul de pe reteaua de socializare amintita in care se face referire la anchetele procurorilor, dar si la denunturile din dosare.

254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger