AcasăPoliticaSefa DNA, despre ancheta in cazul premierului: "Este aproape finalizata". Reactia lui...

Sefa DNA, despre ancheta in cazul premierului: „Este aproape finalizata”. Reactia lui Ponta!

In conditiile in care, in aceasta dimineata, Laura Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a anuntat ca ancheta in dosarul in care este vizat de cercetari primul-ministru Ponta este aproape gata, seful Guvernului s-a aratat multumit sau auda acest lucru, explicand si de ce anume.

„E cea mai buna veste pentru mine, ca de-aia m-am dus, am dat declaratii, am facut expertiza. Am cerut special disjungerea tocmai ca… cu mine sa decida mai repede. Daca ma scoate de sub urmarire penala, daca ma trimite in judecata, important este ca doresc cat mai repede sa finalizez acest lucru. (…) Tot aud cu penalul si cu… deci chiar ma bucur de ceea ce a zis procurorul sef si-mi doresc cat mai repede o solutie”, a precizat premierul, in jurul pranzului, la sediul PSD.

Nu in ultimul rand, Ponta a adaugat ca nu a primit inca un raspuns in privinta solicitarii sale privind disjungerea cauzei sale din dosarul in care apare si numele sau, respectiv dosarul „Turceni Rovinari”, in care este acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata. „Anuntul de azi este un anunt foarte bun pentru ceea ce-mi doresc eu”, a explicat Victor Ponta, referindu-se la o solutie cat mai rapida in aceasta cauza.

Anterior, sefa DNA a recizase ca ancheta in dosarul in care este vizat de cercetari si Ponta este pe ultima suta de metri. „Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta, stiu ca este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe”, a precizat, marti, sefa DNA, intrebata in privinta acestui aspect.

author avatar
Cristina Stefan
210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger