AcasăPoliticaSedinta la PSD, dupa demisia lui Hrebenciuc din Parlament

Sedinta la PSD, dupa demisia lui Hrebenciuc din Parlament

Liderii social-democrati se reunesc in sedinta, marti la amiaza, la cateva ore dupa ce Viorel Hrebenciuc si-a anuntat demisia din Parlament.

La intrunirea de la sediul central al formatiunii, din Bulevardul Kiseleff, participa liderul PSD, Victor Ponta, dar si Rovana Plumb, dar si Marian Vanghelie. In cadrul sedintei s-ar putea lua in calcul o eventuala suspendare din partid a lui Hrebenciuc, dar si a lui Dan Sova, vicepresedinte al PSD, ambii fiind cercetati de DNA intr-un dosar in care sunt acuzati de fapte de coruptie.

Viorel Hrebenciuc si-a anuntat demisia din Parlament, precizand, insa, ca va reveni in Legislativ, in 2016. Deputatul a luat aceasta decizie la doar o zi dupa ce DNA a anuntat ca deputatul este urmarit penal intr-un nou dosar, in care este cercetat si colegul sau de partid, Dan Sova, acuzat de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, vicepresedintele Camerei este cercetat pentru “instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii; trafic de influenta, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, cumparare de influenta”.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger