AcasăPoliticaSedinta de plen in care se va vota lista Guvernului va incepe...

Sedinta de plen in care se va vota lista Guvernului va incepe cu aproape doua ore mai tarziu

Avand in vedere ca au aparut schimbari de ultima ora, sedinta comune a Parlamentului va incepe cu mai mult de doua ore mai tarziu fata de cea anuntata deunazi.

Mai precis, fata de ora 10, la care fusese programata initial, sedinta de marti a Parlamentului, in care premierul desemnat va prezenta Legislativului atat programul de Guvernare, cat si lista ministrilor pe care ii propune pentru viitorul Cabinet, va incepe la pranz, mai precis la ora 12.30.

In cadrul acestei sedinte comune, dupa ce Dacian Ciolos le va prezenta alesilor cele programul de guvernare si lista ministrilor, vor urma dezbateri asupra celor doua chestiuni, dar si de votul de incredere asupra programului de guvernare si a listei nominalizarilor pentru portofoliile ministeriale.

Va reamintim ca decalarea orei de incepere a sedintei a fost cauzata, printre altele, de amanarea audierilor in comisiile de specialitate a sociologului Dancu, dar si de inlocuirea nominalizarii Cristinei Guseth, pentur Ministerul Justitiei. Pana la acest moment nu se stie pe cine va propune premierul desemnat pentru acest portofoliu, vehiculandu-se, insa, pe surse, numele juristului Mihai Selegean.

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger