AcasăPoliticaSedinta de Guvern,programata marti la pranz, amanata

Sedinta de Guvern,programata marti la pranz, amanata

UPDATE: Sedinta Cabinetului Grindeanu nu va mai avea loc in cursul zilei de marti, ci joi, din cate a anuntat purtatorul de cuvant de la Palatul Victoria.

UPDATE: Sedinta de Guvern a fost amanata. Momentan nu se stie daca este vorba despre o amanare de cateva ore sau despre o amanare pentru o alta data.

Din cate se pare, premierul nu ar fi la aceasta ora la Palatul Victoria.

Prima reuniune a Cabinetului Grindeanu, de dupa izbucnirea crizei guvernamentale, sta sa inceapa.

Sedinta de Guvern figureaza pe agenda facuta publica din directia Palatului Victoria de la ora 12 si include un proiect de ordonanta de urgenta, dar si mai multe proiecte de hotarari. Ramane de vazut in ce formula se va desfasura aceasta reuniune.

Intrebat, seara trecuta, la TVR, cu cine anume se va tine sedinta de Guvern, stiut fiind faptul ca, exceptandu-l pe ministrul Comunicatiilor, Augustin Jianu, ceilalti ministri au demisionat, dupa ce Guvernul Grindeanu a ramas fara sustinerea politica a Coalitiei, Ponta a rapuns: „cu cei desemnati de ministri (…) si secretarii de stat sunt tot PSD sau ALDE”, mentionand ca, deunazi, la sedinta pregatitoare a celei de Guvern, Sevil Shhaideh, sefa demisionara de la Dezvoltare, minister ramas fara secretari de stat, a stat in dreapta sa.

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger