AcasăPoliticaSedinta Coalitiei, dupa decizia lui Ponta. Oprea: Ramanem in Coalitie cu Victor...

Sedinta Coalitiei, dupa decizia lui Ponta. Oprea: Ramanem in Coalitie cu Victor Ponta prim-ministru

Liderii formatiunii ce fac parte din actuala Coalitie de guvernare s-au intalnit, luni la amiaza, la sediul PSD, pentru o sedinta ce are loc la doar o zi dupa ce Ponta a anuntat, printr-o scrisoare, pe Facebook, faptul ca se retrage temporar de la sefia principalului partid din cadrul aliantei.

E important de precizat ca la sedinta in cauza participa, printre altii, Oprea, Plumb, Tariceanu, dar si premierul Ponta.

Primul lider care a intrat in sediul Partidului Social Democrat, la intrevederea care ar fi urmat sa inceapa la ora 14, a fost Gabriel Oprea, ex-premierul interimar. Cat se poate de optimist si zambitor, vicepremierul a tinut sa sublinieze faptul ca „UNPR este un partid serios si consecvent, care arata seriozitate si securitate”, adaugand, apoi faptul ca Uniunea pe care o conduce are in plan sa ramana in alianta de guvernare, in conditiile in care actualul premier ramane in fruntea Executivului. „Ramanem in Coalitie cu Victor Ponta primul-ministru al Romaniei”, a conchis liderul UNPR.

Cat priveste hotararea lui Ponta de a se retrage de la sefia PSD, chiar si temporar, premierul motivandu-si decizia prin faptul ca, odata ce a intrat in vizorul DNA, nu vrea sa afecteze imaginea formatiunii politice, Oprea a evitat sa-si spuna un pucnt de vedere, rezumnadu-se sa declare ca e decizia premierului. „Victor Ponta este prietenul meu, este aliatul meu, este un om pe care il respect foarte mult si este decizia lui personala, pe care eu o respect”, a concluzionat Gabriel Oprea, inainte de a intra la sedinta Coalitiei.

author avatar
Cristina Stefan
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger