AcasăPoliticaSebastian Ghita, in razboi cu Ion Iliescu

Sebastian Ghita, in razboi cu Ion Iliescu

Sebastian Ghita nu-l mai vrea pe Ion Iliescu in preajma PSD

Chiar daca si-a dat demisia din Partidul Social Democrat, Sebastian Ghita nu poate renunta si la batalia cu Ion Iliescu. Faptul ca presedintele de onoare al PSD l-a sustinut pe Liviu Dragnea, a reactivat toata dusmania pe care Ghita o simte.

Sebastian Ghita nu-l mai vrea pe Ion Iliescu in preajma PSD

„Iliescu este un nostalgic si un protejat al Moscovei si face rau partidului”, si-a inceput Ghita atacul. In opinia acestuia, presedintele de onoare al PSD  ar trebui sa nu se mai amestece in politica. „Domnul Ion Iliescu nu se abtine si nu poate sa lase aceasta Romanie in pace, vrea sa arate tot timpul ca are dreptate. Cred ca i-a facut un rau lui Dragnea, care este propusul lui Iliescu. Cred ca dupa euro-atlanticul Ponta, Iliescu ni l-a propus pe Dragnea”, a afirmat Ghita, mentionand ca a venit vremea ca „aceste structuri emanate din decembrie rosu sa dispara”. „Astazi toti oamenii tineri stiu ca simbolurile PNL si PSD, respectiv Quintus si Iliescu, au colaborat cu Securitatea.

Ion Iliescu, acuzat ca a tras sforile pentru Liviu Dragnea

Vad ca ei conduc congrese si ei numesc sefi la partide si candidati in functii. Sa nu uitam ca Antonescu a fost gonit din PNL de Quintus, iar Ponta a pierdut in fata lui Ion Iliescu”, a mai spus Ghita.

author avatar
National
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger