AcasăPoliticaSebastian Ghita a decis: paraseste PSD. Ponta mi-a cerut aceasta demisie

Sebastian Ghita a decis: paraseste PSD. Ponta mi-a cerut aceasta demisie

Deputatul PSD a anuntat, vineri, ca a hotarat sa demisioneze randurile social-democratilor. Ghita a declarat ca Ponta i-a cerut sa faca acest pas.

La o zi dupa ce a lasat sa se inteleaga ca Ion Iliescu, presedintele de onoare al social-democratilor, ar trebui sa se retraga din PSD, dar si ca vrea ca partidul sa scape de „eticheta de comunism”, Sebastian Ghita a anuntat ca pleaca din formatiunea social-democrata.

Ghita a precizat, intr-o interventie in direct la postul B1TV, ca a avut, in cursul zilei, o discutie cu premierul Ponta, liderul PSD. „Victor Ponta mi-a cerut aceasta demisie si i-am inteles argumentele (…) I-am spus ca eu nu mai pot sa stau sa fiu reprezentat, de exemplu, de Ion Iliescu”, a punctat parlamentarul.

Totodata, Ghita e de parere ca actualul presedinte al PSD trebuie sa reformeze formatiunea pe care o conduce. „Nu mai vreau sa am de-a face cu PSD, pana cand nu vad ca acesti oameni inteleg ce le spune Romania”, a concluzionat deputatul.

Decizia lui Ghita vine la o zi dupa sedinta in cadul careia social-democratii Geoana, Vanghelie si Sova au fost exclusi din partidul condus de Ponta.

340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger