AcasăPoliticaSe verifica noi liste cu semnaturi ale candidatilor la primariile Capitalei

Se verifica noi liste cu semnaturi ale candidatilor la primariile Capitalei

Cu doar cateva saptamani inainte de alegerile locale, anchetatorii anticoruptie continua verificarile listelor de semnaturi de sustinere a candidatilor la primariile din Bucuresti.

La aproape doua saptamani de cand reprezentantii DNA faceau verificari la sediul formatiunii conduse de catre Marian Vanghelie, verificandu-se inclusiv listele de semnaturi ale acestuia din urma, stiut fiind faptul ca politicianul si-a manifestat intentia de a intra din nou in cursa la finele careia si-ar putea prelua prerogativele de primar al sectorului 5, s-a aflat ca anchetatorii s-au oprit ica de marti la Biroul Electoral din sectorul 1.

Din cate a precizat un reprezentant al acestei institutii, citat de romaniatv.net, anchetatorii au solicitat „listele de sustinatori pentru domnul candidat Nazare Alexandru”. Politicianul este candidatul liberalilor la Primaria Sectorului 1.

Nu in ultimul rand, in decursul acestor ultime ore s-a aflat, de aceasta data pe surse, despre faptul ca anchetatorii s-ar mai fi oprit si la alte filiale ale Biroului Electoral, si inclusiv la sediul BEC, tot cu intentia de a ridica inscrisuri de acest gen.

E important de mentionat un aspect: pana la acest moment nu exista reactii pe acest subiect nici din directia DNA, dar nici a candidatului mentionat.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger