AcasăPoliticaSe renunta la OUG 13. Sedinta la Guvern incepe in doar cateva...

Se renunta la OUG 13. Sedinta la Guvern incepe in doar cateva ore

Ministrii se intalnesc peste doar cateva ore, intr-o sedinta extraordinara, convocata de pe o zi pe alta, practic, pentru a a discuta pe marginea deciziei de retragere a OUG 13.

In conditiile in care seara trecuta, dupa ora 20.30, primul-ministru a iesit in fata presei anuntand ca se vor face pasii necesari in vederea retragerii Ordonantei de Urgenta 13/2017, care aduce modificari Codurilor Penale si de Procedura Penala, si ca o sedinta a Guvernului va avea loc in decursul ultimei zile a saptamanii, duminica dimineata s-a aflat si ora la care va incepe intrunirea Executivului in care ar urma sa se gaseasca solutia pentru ca aceasta situatie. Astfel ca sedinta Cabinetului Grindeanu urmeaza sa inceapa in mai putin de trei ore, si anume la ora 14.

„Nu vreau sa dezbinam Romania, Romania nu poate fi rupta in doua. Este ultima mea dorinta de a se ajunge la asa ceva”, spunea premierul Grindeanu sambata seara, inainte sa mentioneze ca nu se va merge mai departe cu aceasta ordonanta si sa spuna ca isi doreste sa existe consultari cu partidele politice in aceasta privinta. „O sa demarez rapid o consultare cu toate celelalte partide, pornind de la deciziile CCR si de la forma pe care o avem, excluzand, poate, acel prag de 200.000 de lei (…) si in cel mai scurt timp sa trimitem un proiect spre Parlament”, adaugase seful de la Palatul Victoria.

author avatar
Cristina Stefan
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger