AcasăPoliticaSe lucreaza la refacerea USL-ului

Se lucreaza la refacerea USL-ului

Pana la alegerile prezidentiale,  Uniunea Social Liberala trebuie dezgropata, fatuita si adusa din nou in atentia opiniei publice. Cel putin asta isi doresc Victor Ponta si noul sau partener, Calin Popescu Tariceanu.

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu incearca sa resusciteze USL-ul

Ca sa nu-si piarda electoratul, cei doi politicieni incearca sa tina vie amintirea aliantei care, in opinia lor, s-a bucurat de un succes rar intalnit pe meleagurile noastre. Prin urmare, din zori si pana-n seara, premierul si presedintele Senatului stau cu USL-ul in gura. „Este un proiect care trebuie sa ne preocupe, adica trebuie sa le spunem cetatenilor: nu depunem armele. Eu cred ca USL are sanse de a fi nu resuscitat, ci de a se recompune, pentru ca exista aici o datorie, o obligatie, o promisiune neindeplinita fata de alegatori. USL s-a angajat la anumite lucruri prin programul cu care a castigat alegerile, ruperea USL-ului a lasat foarte multa dezamagire. (…)

Calin Popescu Tariceanu

Dar exista oameni care cred ca au o obligatie si o responsabilitate fata de cei care ne-au dat votul, printre care ma numar, si cred ca din aceasta perspectiva, si cei de la PSD, si eu, si altii, avem obligatia de a recompune USL-ul”, a afirmat Tariceanu. „Pentru noi varianta cea mai buna este refacerea USL”, a venit ca un ecou si declaratia lui Victor Ponta, premierul subliniind insa ca are in cap o alta formula. „Vom vedea dupa 25 mai. Dar trebuie sa fim realisti. Nu cred ca se va reface USL daca domnul Antonescu ramane presedinte al PNL, ci doar daca exista o alta formula si daca exista o alta formula, din punctul meu de vedere, se va reface USL”, a mai spus liderul PSD.

Antonescu: Nu va bucurati la coliva mea

Crin Antonescu nu crede ca refacerea USL mai este posibila

Atacat de noii artizani ai USL, presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a sfatuit pe acestia sa-si tina-n frau imaginatia si, cel mai important, sa nu mai vanda gogosi alegatorilor. „Fostii mei parteneri incearca acum sa imparta tuturor cetatenilor Romaniei, asa cum obisnuiesc ei, cu anticipatie, «coliva»Partidului National Liberal si a lui Crin Antonescu ca lider politic!”, a comentat liderul liberal.

[poll id=”727″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger