AcasăPoliticaSe confirma: Vlad Voiculescu, propunerea lui Ciolos pentru sefia Ministerului Sanatatii

Se confirma: Vlad Voiculescu, propunerea lui Ciolos pentru sefia Ministerului Sanatatii

Cat de curand, Dacian Ciolos nu va mai fi seful interimar al Ministerului Sanatatii. Cel putin daca presedintele da unda verde propunerii pe care premierul a inaintat-o, in privinta conducerii acestui minister.

La cateva zile de cand numele tanarului economist a fost vehiculat in spatiul public drept posibilul succesor al lui Patriciu Achimas Cadariu la sefia Ministerului Sanatatii, din directia Palatului Victoria a venit si confirmarea faptului ca Vlad Voiculescu este propunerea lui Dacian Ciolos pentru acest post.

Vlad Voiculescu ocupa la acest moment functia de Director de Cabinet al ministrului Finantelor, Anca Dragu, post pe care il detine de la finele lunii decembrie 2015.

Va reamintim ca MS a ramas fara un conducator dupa ce Achimas Cadariu a demisionat, pe fondul scandalului dezinfectantilor folositi in spitalele autohtone, medicul devenind, astfel, al patrulea ministru din cabinetul Ciolos, instalat in noiembrie anul trecut, care a parasit echipa guvernamentala. Intre timp, primul-ministru a preluat, interimar, sefia Ministerului Sanatatii.

Sursa foto: Facebook/Ministerul Finantelor

author avatar
Cristina Stefan
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger