AcasăPoliticaSe coace marele PSD

Se coace marele PSD

In replica la ”marele PNL”, un lider al partidului infiintat de Mircea Geoana propune unificarea formatiunilor de stanga intr-un ”mare PSD”.

Lider al PSRo, Radu Golban vrea sa stranga toata stanga sub umbrela PSD

Vicepresedinte al Partidului Social Romanesc, Radu Golban sustine ca este timpul organizarii unui congres care sa uneasca tot ce misca in partea stanga a scenei politice romanesti. Ca moment concret, Golban propune luna octombrie a acestui an, cand dupa parerea lui ar trebui sa se organizeze ”o conferinta nationala a stangii democratice din Romania”. ”La aceasta conferinta vor fi invitati sa participe partidele politice de stanga, oameni politici cu convingeri de stanga, ONG-uri care promoveaza politici de stanga, personalitati ale culturii romane cu convingeri de stanga. Scopul acestui demers este coagularea unui larg front al stangii democratice din Romania, cu potential de a initia crearea Partidului Unic al stangii. In acest scop ii chem alaturi de mine, pentru a face parte din comitetul de organizare, pe toti cei care doresc sa se implice si care considera ca o stanga reformata poata oferi un viitor durabil Romaniei”, si-a detaliat liderul PSRo propunerea, pe contul sau de Facebook.

Ponta lasa PSD-ul dator vandut

Pana sa devina cel mai mare din parcare, PSD-ul condus pana de curand de Victor Ponta are datorii de milioane de euro si este asaltat de portarei. Asta in timp ce sportul preferat de Ponta este apostrofarea ziaristilor de teren pentru datoriile avute la buget de institutiile mass-media. Deputat PSD si trezorier al partidului, Mircea Draghici confirma situatia, ”Astazi (ieri – n.r.) datoriile sunt undeva la sapte milioane de euro”, dar si incearca sa mai dreaga putin busuiocul  acuzandu-i pe unii executori judecatoresti ca reusesc sa puna poprire pe conturile partidului ”respectand mai putin legea”. Cum insa PSD chiar chitaie dupa bani, Draghici propune sanctionarea pesedistilor care nu-si platesc cotizatia trei luni la rand – sau sase, in varianta mai ”light”.

[poll id=”1067″]

author avatar
Simona Badulescu
2.123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger