AcasăPoliticaSe cere divortul lui Iohannis, din motive ecologice

Se cere divortul lui Iohannis, din motive ecologice

O prima reactie la materialul publicat in exclusivitate de ziarul „National”, in editia de miercuri – cu dezvaluirile privind cererea venita din partea Primei Doamne ca din curtea vilei de protocol de la Neptun sa fie taiati zeci de arbori, din pricina tantarilor adapostiti de copacii cu pricina – a aparut din partea Partidului Ecologist Roman (PER).

Va prezentam in cele ce urmeaza, integral, comunicatul formatiunii conduse de Danut Pop:

”Ca in familia prezidentiala canta gaina, s-a prins toata lumea inca din campania electorala. Capriciile Primei Doamne pot fi tolerate de sot, dar nu trebuie sa afecteze un popor intreg. Mai ales poporul roman, in istoria caruia a existat un precedent de trista amintire. Pe langa celelalte extravagante prin care s-a remarcat doamna Carmen Iohannis, cea mai recenta actiune relatata de presa le intrece pe toate. Potrivit informatiilor care circula in mass-media, la cererea expresa a Primei Doamne au fost pusi la pamant 42 de arbori din gradina vilei de protocol de la Neptun. Motivul este unul halucinant: consoarta presedintelui nu suporta insectele de sezon, care roiau in mod firesc in arborii cu pricina. Cum presedintele nu misca in fata doamnei sale, nesabuita cerere a fost indeplinita si cei 42 de copaci au fost rasi de pe fata pamantului. Daca domnul Klaus Iohannis, pe langa cei sapte designeri vestimentari, ar fi adus la Cotroceni si un consilier pe probleme de mediu, poate ca actuala Prima Doamna ar fi inteles cat de important este sa protejezi mediul, deci sa sadesti arbori, nu sa pui drujba pe ei. Iar daca presedintele Iohannis a inteles inaintea sotiei sale, ca in fisa sa de post intra si protectia mediului, exista un mod de protest extrem, dar eficient: seful statului sa divorteze, daca altfel nu este in stare sa iasa de sub papacul sotiei!”.

CITESTE ARTICOLUL AICI: Carmen Iohannis, pe urmele Elenei Ceausescu. A taiat copacii de la vila din Neptun ca sa scape de tantari!

author avatar
eNational
1.986 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger