AcasăPoliticaScutaru: Silaghi a tradat, fiind "STRICAT" de ultimul anturaj

Scutaru: Silaghi a tradat, fiind „STRICAT” de ultimul anturaj

Liderul grupului Parlamentar PNL, George Scutaru, a declarat, luni, ca Ovidiu Silaghi a tradat partidul prin plecarea la PSD fiind „stricat” de ultimul anturaj, si a precizat ca acesta nici macar nu si-a anuntat colegii liberali ca demisioneaza.

„Din pacate, s-a dovedit faptul ca si Ovidiu Silaghi poate trada, asa cum au mai facut si alti cativa colegi. Se spune ca e un om bun, dar uneori te strica anturajul. Cred ca ultimul anturaj la care a fost prezent l-a stricat”, a spus Scutaru, despre Silaghi, citat de realitatea.net.

Liderul grupului Parlamentar PNL  a aratat ca Silaghi a facut „o mare greseala” plecand de la PNL, si ca de acum inainte va avea eticheta de „traseist”: „Imi pare rau ca a plecat, e optiunea lui, dar a facut o mare greseala si o sa vada cum e sa fii socotit de acum inainte. Va avea eticheta de traseist de acum incolo in toata cariera sa politica. Din cate stiu nu e prea placuta aceasta eticheta”, a spus Scutaru.

Intrebat daca dupa partiale Silaghi ar trebui reprimit in PNL, in conditiile in care isi va recunoaste greseala, Scutaru a raspuns negativ. „Sincer, si eu si alti colegi nu ne-am fi asteptat la un asemenea comportament din partea lui Ovidiu Silaghi. Este regretabil ceea ce a facut colegul nostru, mai ales ca nu vorbim de un simplu membru, ci de o persoana care a avut de doua ori sansa de a fi ministru”, a mai spus Scutaru.

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, duminica, ca liberalul Ovidiu Silaghi se va inscrie in PSD, el precizand ca altfel acesta nu ar fi putut sa candideze in Colegiul 2 din Satu Mare la alegerile partiale din 25 mai, pentru un post de deputat.

Foto: informatia-zilei.ro

author avatar
Alina Costache
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger