AcasăPoliticaSchimbare in fruntea MAI. Oprea confirma: Ilie Botos, la comanda Ministerului de...

Schimbare in fruntea MAI. Oprea confirma: Ilie Botos, la comanda Ministerului de Interne

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a ales sa isi delege atributiile de la sefia Ministerului de Interne. Vicepremierul din Guvernul demisionar Ponta a confirmat, vineri la pranz, aceasta informatie.

Oprea a precizat ca, odata cu depunerea mandatului de catre Victor Ponta, practic toti ministrii sunt demisionari. „La MAI, la comanda ministerului, se afla secretarul de stat generalul Ilie Botos”, a anuntat Oprea, in urma cu scurta vreme, la finele consultarilor de la Cotroceni.

De altfel, inca de miercuri, de cand s-a aflat ca Victor Ponta a decis sa depuna mandatul de premier, si implicit, al Cabinetului in fruntea caruia s-a aflat, Oprea a explicat ca nu va mai face parte din niciun guvern, si ca e solidar cu primul-ministru demisionar. Acest lucru nu inseamna, insa, a continuat liderul UNPR, ca Uniunea nu participa la negocierile pentru viitorul Executiv.

Iar acest lucru s-a concretizat vineri, in urma cu scurt timp  formatiunea pe care o conduce Gabriel Oprea iesind de la negocierile cu seful statului, in privinta desemnarii viitorului premeir si a alcatuirii unui nou Executiv.

author avatar
Cristina Stefan
526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger