AcasăPoliticaSchimbare de ultima ora: Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Capitalei!

Schimbare de ultima ora: Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Capitalei!

Ludovic Orban a fost propus pentru a intra in cursa pentru Primaria Capitalei, din partea PNL, in locul lui Cristian Busoi, tanarul liberal despre care se credea, pana acum, ca ar fi urmat sa fie candidatul partidului la alegerile locale din 5 iunie.

Anuntul in acest sens a venit din partea prim-vicepresedintelui PNL. „As dori sa va informez ca am luat astazi decizia (…) avand in vedere importanta bataliei legata de Primaria Generala a Capitalei (…) candidatul este Ludovic Orban”, a precizat Catalin Predoiu, in urma cu doar cateva momente. Acesta a adaugat ca liberalii vor ca „Primaria Capitalei sa nu ajunga din nou pe mana unei administratii pesediste”.

„Noi dorim sa castigam Primaria Capitalei, sa adunam in jurul nostru toate fortele care urmaresc ca aceasta primarie sa fie administrata pe baza fortelor de centru dreapta”, a lamurit Predoiu.

La randul sau, Busoi a anuntat ca il sustine pe Ludovic Orbam, caruia ii „preda stafeta” in vederea continuarii acestei lupte inaintea alegerilor pentru Primaria Municipiului Bucuresti.  „Victoria din Bucuresti – PNL are o singura optiune- sa castige Primaria Generala (…) O victorie a PNL in fata PSD in Bucuresti este mai importanta decat orice”, a sustinut deja fosta propunere de candidat al PNL la alegerile locale pentru Bucuresti.

Trebuie mentionat, insa, faptul ca, pana ca propunerea ca Ludovic Orban sa devina definitiva, e nevoie ca ea sa primeasca unda verde atat din partea organizatiei bucurestene a formatiunii liberale, de la care Busoi primise acceptul in vederea intrarii in cursa pentur PMB, dar si sa fie validata in cadurl Biroului Politic National al PNL-ului.

author avatar
Cristina Stefan
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger