AcasăPoliticaSchimb de replici Dragnea -guvernatorul Deltei, pe tema stiucii din poza

Schimb de replici Dragnea -guvernatorul Deltei, pe tema stiucii din poza

Desi unora le poate parea un schimb de replici dintr-un film gen „Operatiunea Monstrul”, nici vorba de asa ceva.

E vorba despre o soi de dialog la distanta, prin intermediul presei, pornit dupa ce, in prima faza, Guvernatorul Administratiei Rezervatiei Delta Dunarii a comentat pe marginea recentei vizite a liderului PSD si a premierului in zona pe care o pastoreste.

Mai exact, Grigore Baboianu s-a referit  la faptul ca si-ar fi dorit sa-i vada pe cei doi politicieni dandu-le drumul stiucilor cu care s-au pozat in chip de trofeu, nu de alta, dar sa dea un exemplu in aceasta privinta. „Domnul premier si domnul presedinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare in Delta Dunarii. M-as fi bucurat daca cei doi sau unul din ei aratand o stiuca de dimensiunile… este un trofeu! Nu poti sa-l lasi sa moara! Ar fi putut demonstrativ, sa o arate, sa o pupe, sa-i dea drumul in apa. Sa zica: ”Domnule, asa faceti in Delta Dunarii!””, a declarat guvernatorul Deltei, la Europa FM.

N-a trecut mult pana ce seful PSD sa-i dea replica, raspunsul sau debordand de ironie. Subliniind – cum a facut si pe contul sau de Facebook, dupa ce a postat fotografiile cu el si grindeanu in Delta, in chip de maestru-discipol in ale pescuitului – ca pestii prinsi au fost lasati la loc in apa, Dragnea a punctat: „Am aratat captura, i-am dat drumul. Nu am pupat-o. Daca domnul guvernator considera necesar, poate sa-mi dea o amenda…”.

author avatar
Cristina Stefan
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger