AcasăPoliticaScandalul gainilor: Firea sustine ca PSD nu are nicio legatura cu ce...

Scandalul gainilor: Firea sustine ca PSD nu are nicio legatura cu ce s-a intamplat in curtea ACL

Daca purtatorul de cuvant al PNL a dat de inteles ca incidentul in urma caruia curtea ACL s-a umplut, dimineata, de gaini – unele dintre ele moarte- ar fi opera adversarilor de la PSD, Gabriela Firea a negat orice implicare a partidului din care face parte in acest scandal.

Mai mult, purtatorul de cuvant al social-democratilor sustine ca nu exista probe care sa sustina acuzatiile cconform carora gainile ar fi fost aruncate de PSD. Dar si ca, personal, nu aproba un astfel de gest. „Suntem surprinsi ca purtatorul de cuvant al ACL face acuzatii la adresa noastra, fara sa prezinte nici macar o proba, afirmand  ca PSD ar fi aruncat gaini in curtea ACL. Nu avem nicio legatura cu aceasta actiune, si astfel de victimizare au mai fost folosite in trecut, fara nicio dovada. Nu stiu cine a facut acest gest, nu il aprob – dar problema ramane: domnului Iohannis i-a fost frica de dezbaterile astea in tot acest timp”, a declarat Gabriela Firea, facand aluzie la mesajele continute de biletelele atarnate de gatul pasarilor azvarlite in curtea ACL-ului.

In acelasi timp, reprezentantul PSD nu exclude nici varianta ca totul sa fi fost unscenariu pus la cale tocmai de catre echipa de campanie a candidatului ACL al prezidentiale, pentru ca apotn sa se arate cu degetulcatre adversarii lui Iohannis. „Despre acest gest, nu stim daca nu cumva chiar echipa de campanie a domnului Iohannis i-a inscenat acest eveniment, pe care ulterior l-au pus pe seama adversarilor politici”, concluzioneaza Firea.

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger